2013. július 23., kedd

Szereplők



Leila és Zoé átlagos 20 éves lányok,Los Angeles elitjéhez tartoznak. Felső osztályú családban nevelkedtek és a mai napig Főiskolára járnak.. Ám Zoé bátyja , akinek egyenlőre nem sikerült  megvalósítania a nagy álmát , beleunt a várakozásba és eldobta az eddigi kemény munkát majd elkezdett züllőt életet élni.
Ő lett az itteni körzet első számú rossz fiúja ....aki a lányok egész életét felforgatja.


Leila  Mortiar : 20 éves lány az iskola legjobban irigyelt tanulója, nem csak tanulmányi eredményei miatt hanem szépsége miatt is. Cseppet sem él vissza a helyzetével, inkább a visszahúzódó szó jellemző rá, de néha azért felszabadul legjobb barátnője Zoé társaságában.

Zoé Henderson :  20 éves fotómániás lány aki minden erejével azon van hogy a barátai ,és családja boldog legyen ,emellett minden életpillanatot megörökít hűséges kis fényképezőjével. Szolid ám bulis lány, aki a szíve mélyén még mindig szereti bátyját és bízik benne ,hogy egy napon neki is teljesülnek a vágyai, és újra olyan lesz mint régen.

Logan Henderson : 24 éves , régebben ő is olyan volt mint húga, imádta a családjával töltött összes percet. Ám mikor édesanyjuk kitagadta a családból egyre csak romló eredményei miatt , megakarta mutatni hogy értékes és ő is ebbe a felsőbb rendű családba való . Megpróbált énekesi karriert építeni ,de az álma összeomlott.Feladta.Majd elkezdett a helyi rossz fiúk körében mozogni , ahol a verekedés, piálás és dohányzás mindennapi.Végül kiérdemelte az ottani srácok tisztelettét és ő lett a helyi  vezér.

Kendall Schmidt : 23 éves, tipikus öntelt ,nagyképű srác, aki minden balhéban benne van. Sosem voltak nagy álmai, megfelel neki a jelenlegi élete. Mindenhova legjobb barátjával Logannal tart.


Vajon az életük melyik út felé halad ?Megtalálják a közös hangot, vagy még jobban gyűlölni fogják egymást?  Ki tudja a kulcs talán a béke , teljes életük és álmaik megvalósításához....




 ui : Történetünkben kitalált  helyzetek és karakterek szerepelnek :) 

1 megjegyzés: